Profiel

Paula Postma

Ik verzorg vanaf 2008 met enthousiasme mindfulness- en heartfulness trainingen. Mijn manier van werken kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, deskundigheid, mildheid en humor. Het ontroert me elke keer opnieuw om in een vertrouwde sfeer onze menselijke verbondenheid te ervaren. Ik ben blij het bewustwordingsproces van deelnemers, een stukje ontwikkeling, mee te maken.
Zelf merk ik iedere dag dat met aandacht en mildheid leven veel rust, optimisme en inzicht geeft. Heartfulness heeft mijn hart geopend naar mededogen en levenslust. Ik voel me veerkrachtig in het leven staan.

Na mijn studie aan de Academie voor Logopedie ( HBO), heb ik jaren gewerkt als communicatie trainer en coach bij Schouten en Nelissen te Zaltbommel. Hier heb ik samengewerkt met dhr. drs. Th. IJzermans, auteur van het welbekende boek, ‘Beren op de weg spinsels in je hoofd’. Vanwege mijn grote belangstelling voor psychologische processen, heb ik bij Theo IJzermans, de Rationeel Emotieve Therapie, RET, een training voor professionals gevolgd bij het RINO te Amsterdam. Op mijn weg naar meer spiritualiteit in mijn leven, ben ik twaalf jaar geleden inzichtmediatie, Vipassana gaan beoefenen. En zeven jaar geleden volgde ik mijn eerste mindfulnesstraining bij Johan Tinge. Ik ben opgeleid tot mindfulnesstrainer  in de MBSR/MBCT traditie bij Rob Brandsma, Centrum voor mindfulness te Amsterdam en bij David Dewulf, Instituut voor Aandacht en Mindfulness, IAM, te Gent. De afgelopen twee jaar heb ik mij verdiept in heartfulness en de opleiding tot heartfulnesstrainer gevolgd bij IAM. Sinds 2008 verzorg ik mindfulnesstrainingen en workshops voor organisaties en particulieren en in 2015 start ik met de heartfulnesstrainingen. Hiernaast zijn de stilte wandelingen elke keer weer een grote bron van inspiratie.

 

← terug naar vorige pagina

Comments are closed.